Menu Sluiten

Maatwerk Freestyle Voetbal

Rabona Sport verhuurt unieke sport attracties (voetbal, hockey, petanque, darts, pingpong, etc.) voor events. Ook voor urban sport shows & workshops kunt u bij ons terecht.

Coole sportattracties, shows & workshops

Op zoek naar unieke sportieve animaties voor jouw event? Daar kunnen wij voor zorgen! Huur onze sportattracties voor jouw event, feest, teambuilding of sportdag. Geleverd en opgebouwd door ons of door u afgehaald.

Ons aanbod voor:

Over Rabona Sport

Wij zijn een Belgische firma die unieke sportattracties verhuurt en verkoopt en sportshows en workshops aanbiedt. Gevestigd in Willebroek, actief over het hele land en soms ook daarbuiten. Onder onze merknaam Rabona Panna produceren, verkopen en verhuren we panna voetbal kooien.

Over Filip Meeus

Filip is de oprichter en bezieler van Rabona Sport. Op 17-jarige leeftijd reisde hij de wereld rond om zijn freestyle voetbalkunsten te tonen. Zijn passie voor sport en ondernemen leidde tot de oprichting van Rabona Sport. De kans is groot dat u Filip aan de lijn krijgt wanneer u ons belt of mailt.

90671909067190

More info

tags: Aanbod Sportshows – Offerte Sportshows – Panna Voetbal – Prijzen Sportshows – Sport Workshops – 

Wenst u meer info over maatwerk freestyle voetbal kijk dan vlug op https://rabonasport.be | Maatwerk Freestyle Voetbal

Attracties | Pannakooien | Shows | Sportattracties | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Maatwerk freestyle voetbal

overslaan en naar de inhoud gaan service navigation contacteer ons cadeaubon menu aanbod atletiek running voetbal wintersport racketsport wandelen amp trekking indoorsporten fitness hockey zwemmen cycling darts skating. boxing catalogus club en vereniging ons team merken blog kruimelpad home aanbod wintersport wintersport wintersport let it snow want zonder sneeuw geen wintersport maatwerk freestyle voetbal zijn vaak veelgevraagd In de sneeuw carven slalommen of tricks uitvoeren ontdek ons aanbod ski s snowboards boots en beschermingsmateriaal om in de winter op de piste uit te blinken. Wij bieden ook een onderhoudsservice aan met het juiste onderhoud kan jouw materiaal immers jarenlang meegaan. liever huren geen probleem wij hebben een ruim aanbod aan skimateriaal om voor een korte of langere periode te huren De handelswijze m.b.t. maatwerk freestyle voetbal tijdens het skiseizoen ontdek je ons aanbod helemaal achteraan in de winkel. Kom dus.

.

Kennis over Maatwerk freestyle voetbal

.