Menu Sluiten

Expert Panna Voetbal

Rabona Sport verhuurt unieke sport attracties (voetbal, hockey, petanque, darts, pingpong, etc.) voor events. Ook voor urban sport shows & workshops kunt u bij ons terecht.

Coole sportattracties, shows & workshops

Op zoek naar unieke sportieve animaties voor jouw event? Daar kunnen wij voor zorgen! Huur onze sportattracties voor jouw event, feest, teambuilding of sportdag. Geleverd en opgebouwd door ons of door u afgehaald.

Ons aanbod voor:

Over Rabona Sport

Wij zijn een Belgische firma die unieke sportattracties verhuurt en verkoopt en sportshows en workshops aanbiedt. Gevestigd in Willebroek, actief over het hele land en soms ook daarbuiten. Onder onze merknaam Rabona Panna produceren, verkopen en verhuren we panna voetbal kooien.

Over Filip Meeus

Filip is de oprichter en bezieler van Rabona Sport. Op 17-jarige leeftijd reisde hij de wereld rond om zijn freestyle voetbalkunsten te tonen. Zijn passie voor sport en ondernemen leidde tot de oprichting van Rabona Sport. De kans is groot dat u Filip aan de lijn krijgt wanneer u ons belt of mailt.

90671909067190

More info

tags: Aanbod Sportshows – Offerte Sportshows – Panna Voetbal – Prijzen Sportshows – Sport Workshops – 

Wenst u meer info over expert panna voetbal kijk dan vlug op https://rabonasport.be | Expert Panna Voetbal

Shows | Sportattracties | Attracties | Pannakooien | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Expert panna voetbal

it takes springkasteel huren geel home springkasteel huren stormbanen huren voetbalobstakel huren sport spel huren rodeostier huren winactie springkastelen pret contact voetbalobstakel huren expert panna voetbal schatting aanvragen leuke voetbalattracties zoals een springkasteel in het thema van voetbal of een levend spel tafelvoetbal kan je huren bij it takes in geel de kempen. Ons bedrijf in het hart van de kempen specialiseert zich in de verhuur van springkastelen en attrties voor feestjes en evenementen in de ruime regio. Wil jij ook voetbalattracties meer over expert panna voetbal huren voor je event in geel zoals een springkasteel in het thema voetbal dan zit je bij ons goed voetbalattracties huren voor je event in of nabij geel zoek je voor het event van je voetbalvereniging nog naar leuke voetbalattracties om te huren of wil je jouw kind verblijden met een springkasteel in het thema van voetbal dat je bij ons kunt huren voo.

.

Inlichtingen over Expert panna voetbal

.